Translate

jueves, octubre 31, 2013

Mi canal YouTube



Desde 2006, igual que este Blog. Mi canal YouTube, que al principio se llamaba NaiaQu, como mi clown. Ahora es el canal de Úna Fingal

3 comentarios:

Vicent Llémena i Jambet dijo...

M'alegre que vages estenen-te per la xarxa, falten persones com tu, d'assenyades i intel·ligents.

Una abraçada a tu i a la família des de València

Vicent

Unknown dijo...

Estimat Vicent, m'alegra veure't aparèixer a les meves bogeries. Amic per damunt de totes les coses. Saps? Estic una mica baixa en aquets moments, buscant noves maneres, lluitant contra mi mateixa per tal de no desaparèixer del tot. No ho sé si seguiré escrivint el blog o el deixaré com està, ja com acabat. Em sembla que és hora de fer altres coses, tot i que no sé quines. Sí, diràs estàs un xic cansada i deprimida, i no t'equivoqueràs, com desganada, però suposso que reeixirè. Espero.
Molts petons amic meu. T'ho farè saber tot!!!
Isabel

Vicent Llémena i Jambet dijo...

Jo també vaig deixar el bloc, tu saps que les coses tenen un principi, naixement, vida i mort, com allò de Heidegger del concepte com el temps de deconstrucció de la cosa, però de ben segur que tornaràs, al mateix bloc o a altre i ja em diràs, les coses canvien i tenen alts i baixos i és bo de tant en tant descansar: Abraceu qualsevol fe, sempre he advocat per això, però teniu un respir, rebel·leu-vos-en, docs és tan necessari rebel·lar-se com seguir vius. Ja saps el que deia Nietzshe i la filosofia val per a assabentar-nos a priori, tot i que cal haver-la sentit, com tot.
Però jo et done la meua benedicció, si la vols anomenar així, descansa una mica i pren-t'ho d'una altra manera temps després o igual, però no et planteges ara més que descansar i fruir de l'esbarjo dins del que pugues.

Una abraçada i ja em tens informat.

Vicent