Translate

miércoles, julio 18, 2012

LA LLIBRETA DEL PÀNIC__________Club de Lectura


La Llibreta del Pànic

de

Isabel Laso

Catalan Edition

Kindle E-Book AMAZON



EUR 0,89 IVA incluido y envío a través de Amazon Whispernet

  • 116pp
  • Idioma: Catalán
  • Kindle Amazon

Sinopsi: La Llibreta del Pànic són un seguit d’històries mai més ben dit... Seguides. No tenen què veure entre sí, i no obstant estan fermament lligades per la figura de Bàrbara, una nena que escriu contes sempre sinistres i molt inquietants perquè acaben convertint-se en realitat. 
Així, els diferents relats d’arguments independents entre sí, es veuen vinculats per alguns dels seus personatges i escenaris. Donant continuïtat al pànic que provoca llegir la llibreta de la Bàrbara.
Formen part d’aquest primer volum: Contes Inquietants, Dama Blanca, Diàleg Irrellevant i Ànima de Càntir.
No tingueu pànic i immergiu-vos en aquesta terrorífica i neguitejant llibreta.

Pròleg de l’autora
La Llibreta del Pànic són un seguit d’històries mai més ben dit... Seguides. No tenen què veure entre sí, i no obstant estan fermament lligades per la figura de Bàrbara, una nena que escriu contes sempre sinistres i molt inquietants perquè acaben convertint-se en realitat.
El primer dels seus relats neix el 2007, i les dates de continuïtat de la resta s’assenyalen més endavant. És de justícia fer-ho, doncs tots aquests relats s’organitzen per sí mateixos al voltant de la Bàrbara, que és l’autora de la Llibreta. Qui és la Bàrbara? No se sap, però els contes que escriu són advertiment terrible i inevitable per als seus protagonistes, persones comuns i corrents, amb les seves vides quotidianes. Per això resulta tan inquietant llegir-los. Ningú es pot sostreure ni escapolir als seus vaticinis.
En principi el recull s’havia de dir com una de les seves narracions Contes Inquietants, però per motius editorials s’ha decidit donar-li el títol de La Llibreta del Pànic, per també, d’entre d’altres raons, deixar la porta oberta a més volums de la sèrie.
La redacció comença el 2007 i acaba el 2009. Una primera publicació veu la llum al Blog de Isabel Laso, el 2010.
Formen el volum: Contes Inquietants (5.05.2008), Dama Blanca (26.01.2008), Diàleg Irrellevant (2.02.2009) i Ànima de Càntir (4.06.2007).
Isabel Laso
16 de juliol de 2012.
Vilanova i la Geltrú



Personalment només puc afegir que estic molt contenta i il·lusionada de que per fi vegin la llum aquestes històries, sinistres però més reals del que pugui semblar.
Podeu preguntar tot allò que us inquieti d'aquests relats, perquè tot tindrà resposta


Notícies Anteriors

1 comentario:

Vicent Llémena i Jambet dijo...

No sé si te'n recordes que ho vam parlar aquell pecat original que ens feia "¿pensar?" "¿sentir?" o simplement "¿viure?" una realitat que semblava de terror però era la vida de tots, en certa manera de cadascun de nosaltres si ens hem endinsat una mica en nosaltres mateixos i la mare que ens va donar la vida, la nostra ànima o essència.

Per als que no els hagen viscut els serà també un motiu d'entreteniment no ho dubte gens, però per als que els hem viscut és una mica més que viure, és saber que s'existeix eternament.

Una abraçada

Vicent