Translate

martes, marzo 12, 2013

"Yo vivía aquí" de Carlos Zanón·····························_Club de Lectura_

Portada

Carlos Zanón

Negra y Criminal el día de la presentación. 5.01.13

Los Cómplices necesarios: Carlos Zanón, Paco Camarasa, Lorenzo Sílva
Yo vivía aquí de Carlos Zanón ha sido para mí un latido extraño y hermoso. Porque su poesía es un latido rítmico y pausado que se levanta en el cuarto compás con un golpe contundente.
Expresa la belleza y la realidad cruda a la vez. Y te adentra en rincones donde una tenue luz puede iluminar una tristeza sublime. Y su metáfora es un canto del alma misma, como un diálogo de sí consigo. Algo que persigue las estrellas para reclamarles respuestas sin esperarlas.
Empapado de la vida tal y cómo es, la escribe y la relata. Y luego lanza estos mensajes al aire para quien quiera empaparse también de ellos.
Un buen día los metió en ésta botella sin ponerle tapón, con el deseo de que los disfrutase alguien que la encontrara en esa deriva que es la vida.
Yo los he disfrutado, ya lo creo. Y todavía hoy estoy impactada ante lo bello que puede resultar el golpe de conciencia, la bocanada de tristeza, el grito de la ansiedad, o, el retrato de algo que han capturado los ojos para el alma. 
Aunque él es reconocido como autor de novela negra, género que domina diabólicamente, no debemos perder al poeta de vista. Resulta tan gratificante como el letrista de una banda de Rock consagrado. ¡Me encanta! En algún momento he oído perfectamente el bajo reletreando el verso con toda la fuerza y la velocidad de un pulso al ritmo de un corazón galopante.
Ha sido gracias a Playa de Ákaba, la editorial valiente de Noemí Trujillo y Lorenzo Silva, que los versos de Carlos Zanón se han difundido y redifundido para el placer de muchos de nosotros.



Título: Yo vivía aquí (1989-2012)
Autor: Carlos Zanón
Prólogo: Eduard Sanahuja
Ilustrador: Xavier Lara
Portada: Enerio Polanco
Idioma: Castellano
Páginas: 164
ISBN: 978-84-940400-2-3
Depósito Legal: M- 26503-2012
ISBN Ebook Pdf 978-84-940400-7-8
ISBN Epub: 978-84-940540-4-4

P.V.P. 12 euros
Ebook 2,99 euros


Sinopsis

YO VIVÍA AQUÍ es la primera antología de la trayectoria poética de CARLOS ZANÓN, reúne poemas desde su primer libro El sabor de tu boca borracha (1989) hasta el último TICTAC TICTAC (2010) así como de varios inéditos. 

Podéis comprar el Libro aquí en: PLAYA DE ÁKABA

Librería Negra y Criminal

2 comentarios:

Vicent Llémena i Jambet dijo...

Tu i jo Isabel hem parlat gairebé de tot, però ara i momentàniament, si Déu vol he de dir-te un fins prompte, espere tornar prompte i poder comentar-te i comentar-vos a tots, però ara com qui acaba un llibre o una ètapa i tu com a artista saps de què parle, t'he de dir fins ara...

De totes les maneres vull que seguim llegim-nos i jo et recomanaria dels meus escrits, tot i que he esborrat alguns, molt pocs, el de "Controvèrsies entre el bé i el mal".

Una forta abraçada carinyosa i espere que te'n recordes de mi, tu m'has donat molt d'amor i espere poder en un futur tornar-te'l.

Adéu, fins demà...

Vicent Adsuara i Rollan

Unknown dijo...

Estimat Vicent, ja fa més d'un any que necessitava "tornar a la Primitiva Regla", com els antics. I a poc a poc i sense premeditar-ho, m'he anat apartant de tot el que em podia neguitejar en aquest sentit. Vaig deixar les xarxes socials, i tot el que tè a veure amb internet. Inclós el Blog. (Que el mantinc com a web). Notava que em llevava les forces. Des de que he fet això em trobo molt millor.
He recuperat molt la salut, faig passeigs als sol, quan n'hi ha, intento llegir molt, com feia antany. Intento conciliar una idea per a una novel.la, i vaig escrivint dia a dia.
Per això pot ser, m'he absentat una mica massa dels blogs dels amics. Sabent-me greu, perquè, com en el teu cas, és molt el que en gaudeixo.
Sí, és veritat que tu i jo hem parlat, debatut, filosofat. Ha estat tant enriquidor! Tanmateix estic segura que així continuarà sent, d'una manera o altre. Per sempre.
Tu m'has donat molt Vicent, estima i amistat sense límits. Estic completament segura que això ha creat un fort vincle entre nosaltres. I romandrà.
Ara intueixo que estàs esgotat, pel que et demanaré que et cuidis molt. I trobo molt bé que facis un "kit-kat", no és baladí estar generant idees constantment, ets una olla en ebullició constant del pensament. Magnífic tot tu!!!!
Feia temps que et volia enviar una cosa a València, i ho faré.
Estarem en contacte estimat amic meu, i jo també et dic fins a prompte i fins demà.
Una abraçada molt gran per a un gran amic!!! Impossible d'oblidar. Això ho tinc claríssim!!!
Seguim en contacte!!!
Isabel