Translate

martes, diciembre 11, 2012

Neix "PR1MERA FILA"···································_La Butaca_

Els joves actors i dramaturgs de Pr1mera Fila
 al Teatre Grec
 Es dóna a conèixer Pr1mera Fila, una resvista d'actualitat i crítica teatral. Nascuda a Barcelona, posa la seva mirada a la creació escènica catalana, i barcelonina, per descomptat. L'equip redactor el formen joves actors catalans, que cursen el Màster en Estudis Teatrals de L'Institut del Teatre. Sent el seu Redactor en Cap i Promotor, en Raül Giró i Salvatierra. Junt amb ell, firmen els articles: Catalina Calvo, Maria Junyent, Miriam Lleó, Noemí Peidro, Annula Pérez, Jorge Pérez, i Georg Sledak. 
Estem segurs què els acompanyarà un gran èxit que, els hi desitgem de tot cor, a més de felicitar-los i encoratjar-los per haver dut a terme, aquesta iniciativa tan interessant i del tot necessària, pel nostre món. Mereixen tot el suport. Així què Molta Merda, sempre i en tot moment, i Moltes gràcies per permetre'ns de ser-hi a la Pr1mera Fila.



2 comentarios:

Vicent Llémena i Jambet dijo...

Tot el que comporte un posament d'una primera pedra en tots els àmbits de la vida cultural i perquè no, també de la vida humana i humanista és benvingut i els desitge jo també molta merda com dieu al món teatral, i espere que tot els isca bé, de tot cor i que puguem fruir, estimar, desitjar i voler amb totes les nostres forces, o millor amb tota la nostra vida.

Una abraçada ben teatral des de València

Vicent

Unknown dijo...

La gent artista i brillant com tu sap el valor que tenen aquestes coses, i per això mateix, també saben gaudir-ne al màxim!!!
Una GRAN abraçada estimat amic!!!