Translate

miércoles, agosto 29, 2012

Amor a l'Art····································· _La Butaca_


Que estem fent a KathArsis TheAtre en aquests moments?
Pensant. Ens agrada pensar. Ens agrada mirar amb els ulls de l'esperit i de l'emoció la realitat que ens envolta. És la única manera de comprendre-la. I el que comprenem ho transformem en sentiment. I el sentiment el traslladem al nostre públic. I ell, el nostre públic sempre s’emociona. Per això, l’adorem i estimem molt nosaltres. És un públic a qui li devem tot el que som, perquè sempre ens ha entès i seguit. Un públic lleial que ens dóna suport fem el que fem. Ell és el nostre estímul. Com no podríem estar enamorats doncs d'ell? Per això GRÀCIES  a tu, públic, perquè sense tu, la nostra feina no tindria sentit. Ens hem lliurat i ens lliurarem a tu en cos i ànima... Per això mateix, qui ha dit que ens anàvem a retirar... Això és impossible, si nosaltres som el Teatre. Els nostres cors bateguen amb el Teatre. El nostre Amor pel Teatre que ens va donar la vida és incondicional. Per això, sense ell, els nostres existirs no tindrien sentit. Som el que som i aquesta és la nostra naturalesa. Així que ESTEM EN ACTIU. Forts i potents com sempre.
Preparar espectacles que agradin i sorprenguin requereix temps. I ara, estem en aquest temps de preparació, meditació, reflexió, estudi d'idees, recerca de nous llenguatges, aproximacions, experimentacions, laboratori, evolució.
Cap crisi ens afecta. Perquè entre altres coses, som independents i no necessitem que ens subvencionin per obsequiar amb Art. Ja que, mai, treballar per Amor a l'Art com a frase definitòria ens definiria millor a nosaltres.
De les Institucions Públiques no demanem res més que ens deixin fer la nostra feina com a nosaltres ens agrada. I humilment puguem.
No necessitem res. Tret del Teatre per actuar. Quan el demanem. Pagant el que toqui. Com sempre hem fet.
I punt.
Així que no patiu doncs, que aquí estem. Quan el tinguem preparat, tornarem amb un espectacle inesperat i que us commocionarà. Com sempre. For ever and ever.
Entretant, estem pensant. Cada una de nosaltres adduïda a més, pels seus projectes personals, però unides pel nostre fort vincle KathArtic i dedicades a ell en cos i ànima.
Així doncs, tornarem molt, molt aviat. I entretant, us anirem informant de tot amb puntualitat KathArtica.
GRÀCIES MOLT ESTIMATS!!!




4 comentarios:

Vicent Llémena i Jambet dijo...

Gràcies per donar-nos un missatge d'optimisme, tan positiu i actiu, no us en retirareu mai, d'això estic ben segur!!!


Una abraçada a tot Katharsis i a tu

Vicent

Unknown dijo...

Gràcies a amics com tu, Vicent, un entra en la determinació que tot abans que permetre l'extinció d'allò que porta felicitat!
Molts petons estimadíssim amic!!!
Isabel

Miriam Asel dijo...

Oleee!!! Així m'agrada!!! ânims i endavant!!! Cap crisi ens afecta i serem au fènix altra vegada!!!

Unknown dijo...

Mimi, la meva actriu fetitxe...Amb tu a la fi del món...!!!;))):)))<3<3<3