Translate

domingo, mayo 13, 2012

LIEBSTER BLOG AWARD________Artículo 27

Lo meu mentor: Vicent Llàmena i Jambet
GRÀCIES estimat amic, filòsof, poeta, narrador i gran pensador valencià. Jo t'admire molt i per això que m'hagis premiat m'ha fet una il·lusió molt gran. Ens uneixen tantes coses que estimem que compartir aquest Liebster blog és afegir un llaç més en aquests vincles que tan feliços ens fan. Gràcies per estar sempre ahí i comprendre'm, la solitut i l'amistat són fortíssims nexes proporcionalment corresponents a la intensitat amb que se senten.
LIEBSTER BLOG AWARD
A continuació explico qué és i què heu de fer per tenir-lo i gaudir-lo.
Les regles de Liebster són:
1.- Copiar i enganxar en el blog. A la banda dereta i enllaçar-lo al Blogger que te'l va otorgar.
2.- Assenyalar els teus cinc blogs favorits amb menys de 200 seguidors i escriure comentaris als seus blogs per tal que sàpiguen que han rebut el premi.
3. I per acabar, esperar que aquestes bitàcores continuïn amb la cadena i escolleigin els seus cinc blogs preferits.

Els meus són:

CulturAsel. Imprescindible Blog escrit per Míriam Asel, que recull l'actualitat cultural i les seves interessants reflexions al respecte. Hi crec en el jovent, és el nostre futur i ja està aquí. Ella és més que digna del llegat que ha heretat. És actriu de KathArsis. Y molt més. I si dic que la estimo molt...;):)

KathArsis TheAtre. Per estar al dia de les novetats i projectes d'aquesta companyia.

Claudia Bürk. Una escritora angelical. Que domina la narrativa con una auténtica barita mágica. grande, hermosa, magistral en todos los sentidos. Y estudiosa, profundamente estudiosa y conocedora de su entorno, tanto si se ve con ojos humanos como si no. Amiga muy querida.

Ricardo Muñoz. Artista plástico. Prolífico creador en constante actividad. Sus pinturas se salen de los cuadros para llenar el alma de quienes tenemos la suerte de contemplarlas. Sus ojos inquietos e inteligentes rescatan la realidad, se encuentre en la dimensión que se encuentre, para mostrarla ante los nuestros, espectadores afortunados. Amigo muy querido.

Cruz del Sur.  Aquest és el Blog del meu estimat amic, Ruben Garcia Cebollero. Ruben és, cineasta, novelista, poeta, i prolífic autor de històries, vinguin en el modus en què vinguin, que sempre ens agraden molt. Escriu aquest blog sobre la seva última producció en cinema, relatant interessants aspectes sobre la pre-pro i post producció del film en el que estan immersos ara, el que dóna títol al Blog.
I perquè la meva estimadíssima Rox no té Blogger...que sinó també hi seria ella sense dubtar.





1 comentario:

Vicent Llémena i Jambet dijo...

Gràcies per les teues lloances i el teu agraïment Isabel.

Una abraçada a la família i a tu.

Vicent