Translate

domingo, mayo 20, 2012

Improshow____LA BUTACA

Espectáculo recomendado para evadirse un rato del aburrimiento cotidiano, buen rollo, buen ambiente y ganas de contagiarlo. Espectáculo fresco y ágil, y muy inteligente. El espectador permanece en stand by interactivo con una sonrisa permanente. 
Todo el mundo, actores y público está implicado y si no os lo creéis id a verlo. Y pensad una frase porque posiblemente salga, ellos dicen que el público es el guionista.
Maravillosos. 


Improshow



PLANETA IMPRO


Improvisació teatral


En castellà
Preu únic 8€


Durada: 90’


Creació i producció: Planeta Impro Direcció: José L. Adserías Improvitzadors: José L. Adserías, Sam G. Cid. [...] Il·luminació i sonorització: Sandra de la Prada i Sonia Pardo Escenografia i vestuari: Planeta Impro


Presentació:
Un espectacle d’humor, diferent i únic a cada funció. Les i els intèrprets surten a escena sense guió i necessiten dels suggeriments del públic per anar teixint les històries damunt de l’escenari.
L’estructura i la dinàmica de l’espectacle desafia als improvisadors i a les improvisadores, que demostren les seves dots interpretatives, creativitat i fantasia, mantenint una connexió constant amb el públic, en un espectacle d’humor que fusiona text, gest, cant... i una enginyosa habilitat per entrellaçar els fils de l’escena de manera espontània. 


Es pot veure de dijous a diumenge al TEATRE NEU de Barcelona.


Teatre Principal de Vilanova
18/5/12

1 comentario:

Vicent Llémena i Jambet dijo...

Jo fa més de vint-i-cinc anys vaig anar a veure una obra interactiva, crec que es deia "pels pèls" i em va agradar força, era la bona època del teatre ací a València.

Salutacions amiga meua

Vicent