Translate

martes, marzo 27, 2012

MTV___"Distret però no tant"

Mostra de Teatre 2012. "Distret... Però no Tant". CIA Esbarjo 



Autor: Joaquim Puigbò i Mayol 
Direcció: Lluís Piñol 
Intèrprets: Neus Palau, Aina Torrens, Marina Rodríguez, Sito Pérez, Carlos Lizalde, Ixia Pardiñas, Joana Guerrero, Lluís Piñol, Joan Jiménez, Rosabel López, Teresa Benaiges, Rosa Pisanu. 
Llum: Eduardo Medina 
So: Zuzana Gavlakova 
Muntatge: Albert Capdet 
Perruqueria: Xavier Pla 
Seguiment text: Rosa Artigas 
Secretaria: Blanca Soler 


COMENTARI.
 Divertida i lleugera, recomanable per a tots els públics. 
Continuem passant llista al Teatre Principal, i tret dels feligresos impertèrrits, continuem trobant a faltar companys actors. Cosa que produeix angoixa perquè deixant-se emportar per una paranoia delirant que corregirem tant bon punt haurem enviat aquesta crònica, un no pot evitar interrogar-se al voltant del per què de tot plegat. 
El cas és que sí que cal remarcar, enardir i felicitar al públic vilanoví en general. És un públic que EXISTEIX, malgrat que en alguna estadística no sigui reflectit. És un públic aliè a les companyies, espontani i il•lusionat que surt de la vila. És un públic genial i agraït que gaudeix de l'oferta de teatre que es genera a Vilanova, li dóna suport, i acut al teatre entusiasmat tot esperant rebre una bona estona de distracció i somnis, evasió, poder deixar volar la imaginació... I no surt decebut, surt feliç. Això ho ha pogut veure aquesta cronista a cada sessió. 
El que em fa ser agosarada i demanar als responsables polítics de la Mostra que girin el seu rostre cap als creadors locals, més encara i s'animin a proposar una programació estable del teatre vilanoví. Ho considero oportú i així ho proposaré a la propera reunió.




SINOPSI:
L'Oriol és un insigne enginyer que ocupa tot el temps de la seva vida en la feina i ha deixat de banda la família. Per tal de recuperar esposa i filla ha decidit inventar-se una malaltia terminal que l'aproparà a elles i provocarà que el tractin com un rei. Però l'Oriol no ha tingut en compte que el metge de família estima la seva esposa i li posarà les coses ben difícils...






Teatre Principal
25.03.12

1 comentario:

Vicent Llémena i Jambet dijo...

Sembla que promet l'obra i és que en els amors no hi ha "arreglo" possible, cadascun va pel seu compte.
I no sabeu la sort que teniu allà al Principat, ací s'han carregat el circuït teatral valencià junt a moltes altres coses, jo veig cada vegada més gent de diners al teatre en comptes de la gent del carrer que venia abans, segueix havent-hi de tot clar però...