Translate

miércoles, marzo 21, 2012

Ja falta ben poc per a l'estrena de El Malentès...Entretant i per anar fent boca....

Aquí us deixem amb el teaser de l'obra, el·laborat per Ruben Garcia Cebollero i Rox Martínez







Mostra de Teatre de Vilanova 2012                                                                   Articles MOSTRA

2 comentarios:

Vicent Llémena i Jambet dijo...

De Camus he llegit "el primer home", "la caiguda", "l'estranger", "la pesta", "el revés y el derecho" i "Estiu/Bodes". És un dels escriptors que més han coïncidit amb mi sempre, per la seua visió del llenguatge com quelcom màgic o inabastable. L'existencialisme francès és meravellós.

Un petó Isabel

Vicent

Unknown dijo...

Prácticament tot doncs! Cosa que celebro, perquè em fa veure lo propers que estem en ideari, i punt de vista, respecte del que busquem en aquesta existència que no vida...Ara treballant-la El Malentès des del mateix punt de partida, l'escena i per a postres entrant dins un dels personatges...Me n'adono que he entrat dins del text d'una manera que m'ha remogut fins a punts insospitats. jo vaig llegir Camus en l'adolescència i ja saps quina petja deixen les lectures que timpressionen en aquesta edat....I ara m'estic tornant fins i tot Bitnic...Jajajaj! El cas ell em va portar a entendre Sartre, i això que dius tu, l'existèncialisme francès et porta cap a tu mateix inevitablement. Ments brillants que intenten explicar-se a través de la traducció de la ment col·lectiva i que acaben per influir en l'humanitat sencera. imagina't el que em passa ara revivint aquest moment, per a mi aturat en el temps per magnànim.
No saps lo molt que m'agradaria que us fos possible de venir a veure-la a la Marga i a tu...O si tinguèssim la sort de poder-la portar a la teua terra...
Molts petons, Vicent...
El que estic arribant a plorar (d'emoció) amb aquesta obra va dedicat a la'utor en un agraïment etern i a les ments brillants com la teva, que el sabeu compendre.