Translate

viernes, julio 09, 2010

"Después de todo, hay más cosas en el cielo y en la tierra de las que sueña vuestra filosofía”











"Después de todo, hay más cosas en el cielo y en la tierra de las que sueña vuestra Filosofía". Dijo Hamlet y dijo bien.

Hamlet. William Shakespeare's Tragedies.

El mejor Hamlet para mí, el de Kenneth Branagh. Hombre, actor, director, genio.

Trailer de la película.

Ficha de la película.

2 comentarios:

Vicent Llémena i Jambet dijo...

Sí, és cert, hi ha més coses al món, a l'univers que la nostra filosofia, jo tinc la teoria de Lacan en la que allò real és el 99'999999... % de la realitat, allò imaginari, que és tot el que té significant i significat, el que anomenem real normalment, ocupa un percentatge molt xicotet i allò simbòlic que són els símbols, de grandària semblant a allò imaginari, i fora d'allò imaginari hi ha un univers pertanyent a allò real i per tant màgic i inefable que se'n ix de la gàvia de Wittgenstein, la del llenguatge. Sí és cert hi ha més coses al cel i a la terra de les que somnia la nostra filosofia. Grandiós Shakespeare com sempre.

Un petonet carinyós de Vicent

Unknown dijo...

...L'Univers és un llibre obert i el seu llenguatge són els nombres, les figures geomètriques... Galileo... Són mens brillants que s'acosten, o entren, o ja no poden sortir mai més de la llum, de la veritat...
La realitat és sempre subjectiva, l'objectiu hauría de ser objectivitzar-la, però no podem...Un petó molt carinyós Vicent!