Translate

jueves, junio 03, 2010

Paper de Vidre. El llibre.

PAPER DE VIDRE



202 pàgines
PVP: 9 euros
Autor: Diversos Autors
Editorial: Labreu Edicions
ISBN: 84-933762-1-3







És per a mi un plaer presentar-vos aquest treball, un recull de relats de poderosa bellesa poètica, prismàtica i calidoscòpica com els artistes responsables, entre els quals es troba la meva amiga Mon Pons. Cito la preciosa descripció que fa la editorial del recull.

"Paper de Vidre:
¿Quin fil pot unir els contes de Quim Monzó i Empar moliner, les cançons de Pau Riba i Roger Mas, els poemes de Josep Pedrals, les propostes creatives de Vicenç Altaió, les entrevistes incisives d’Enric Vila, els llibres de viatges d’Ana Briongos, la prosa de Francesc Serés i Toni Sala, i els coneixements sobre dalí de Ricard Mas?
La resposta la trobareu en aquest llibre, on s’hi inclouen les entrevistes a aquests personatges que han anat apareixent a la revista digital Paper de Vidre des de fa 3 anys. A partir d’un rigorós coneixement de la seva obra, els diversos entrevistadors intenten desgranar aspectes desconeguts, curiosos, o sorprenents dels seus llibres, propostes i cançons, allunyant-se dels tòpics o clixés als quals se’ls associa habitualment. El resultat són unes entrevistes llegidores i atractives i que aprofundeixen alhora en els detalls cabdals de la seva trajectòria.
La segona part del llibre és força eclèctica: s’hi inclouen 42 escrits breus de col•laboradors de la revista Paper de Vidre elaborats especialment per a l’ocasió; hi trobareu relats, assaigs, poemes, dibuixos, poemes visuals, i articles d’opinió. Els estils i les temàtiques són ben diferents, i potser per això resulta tan atractiu anar-los llegint l’un darrere l’altre sense que es percebi una repetició d’estils i conceptes."


Lectura Altament recomenada. El trobareu a:

1 comentario:

Mon Pons dijo...

Ostres, Isabel! Moltes gràcies per aquesta ressenya. Una cosa a esmenar: el text és de labreu editorial, no pas meu, ho vaig traspassar copiant-lo per fer "propaganda" del llibre. Creia que s'entenia...;))
Una abraçadassa guapíssima!