Translate

miércoles, abril 23, 2008

Sant Jordi



...El carrer porta un aroma a paper i pètal de rosa...
Com la Sang i el Foc, llenguatge dels apassionats.
Dels Escriptors, Lletraferits i Enamorats!!! Guerrers de la comunicació avui, cavallers de l'ànima ahir.
L'ànima necessita diàleg constant, ahir, avui i demà.

Per a mi Sant Jordi és un dia ben especial... Una orgia pels sentits!!! I si ets escriptor és un dia emocionalment orgàsmic!!! A l’endemà hi ha ressaca assegurada...
Però a més és un dia per a manifestar amor. No només a la teva parella sinó també als teus éssers estimats. Per a mi regalar un llibre és la prova d'amor més gran que pot existir!

Els llibres els compro abans doncs, el que més m’agrada de comprar un llibre, és tenir el temps necessari per efectuar el ritual entre el llibre i jo... Un diàleg en el que no entra ningú més. Un diàleg entre ànimes!

El dia de Sant Jordi això és impossible. De tota manera vaig a la Rambla de Vilanova que es posa impressionant, i xerro amb els que conec, miro les roses, m’encanto a les parades de llibres i segur que algun altre cau.
La Rosa. A quina dona no li agrada rebre una rosa del seu enamorat?

Sant Jordi. Diada impressionant, especial, encisadora, màgica! Si no ens donen festa ens l'agafem! Així som!


Sobre la Diada de Sant Jordi. Veure:



Sobre la Figura de Sant Jordi i la seva llegenda. Veure:



Més sobre Sant Jordi.


2 comentarios:

Vicent Llémena i Jambet dijo...

Hola Isabel sóc Vicent Adsuara i he fet un bloc, però no hi vages perquè només he posat els contes més interessants res que no pugues veure a relatsencatala, bé a mi també m'agrada el dia de Sant Jordi i rebre de tant en tant algun llibre, i així amb els que compre i llegisc i els que em regalen fer-me la meua biblioteca, el millor de que et regalen un llibre és que no t'han de regalar un que li agrade al que el regala ni un que només t'agrade a tu sinó que s'ha de conjuminar les dues coses i es frueix o frueixen tots dos, no et sembla Isabel?

onatge dijo...

Hola Isabel tafanejant per ací he trobat el teu sant Jordi i no he pogut evitar entrar-hi. És veritat aquest dia té una llum especial. A mi també m'encanten els llibres, olorar-los, acaronar-los entre les mans, retenir la seva companyia mlagrat que sigui només per uns moments. Obrir-los, veure les seves profunditats...

I les roses, els que les regalen amb el cor, i qui les porta a la mà com el mànec d'una escombra, i la noia que abraça la rosa. I els pètals que vesteixen la nuesa de la solitud...

Els somriures tenen més força aquest dia, les llàgrimes també.

Comparteixo el què dius: Que regalar un llibre és la prova d'amor més gran que pot existir. I si te'l llegeixes pots arribar a l'orgasme de viure.

Quants poemes sota l'espasa de sant Jordi. I la nuesa que només té el caliu de la rosa...

Bé, en fi ja veus que sóc un llunàtic tocat pel vent de mar...

Salut.
onatge