Translate

lunes, octubre 08, 2007

KathArsis TheAtre presenta: "Arsènic i Punta Antiga".


KathArsis TheAtre
Representarà:
Arsènic
I
Punta Antiga
Adaptació i Traducció de Isabel Laso basada en l’obra de:
Joseph Otto Kesselring
El proper Gener de 2008.
Més informació a:
http://www.katharsistheatre.cat
Arsènic i Punta Antiga. És la lliure adaptació de la brillant, famosa i exitosa comèdia teatral de Joseph Otto Kesselring Arsenic and Old Laces, coneguda també com Arsènic per compassió gràcies a la seva versió cinematogràfica.
Morissette Brewster reputada crítica teatral, dona lliberal i a punt de casar-se, descobreix amb horror que les seves dues venerables tietes en realitat són unes pietoses assassines. Arran d’això tots els seus esforços s’encaminen a salvar-les de la policia per poder portar-les tranquil·lament a una residència mental. Però el caràcter pacífic i angelical de les tietes, un germà amb deliris de President de la Nació, una germana psicòpata que apareix en el pitjor moment, una agent de policia convençuda que és una dramaturga excepcional..., faran que l’existència de Morissette es compliqui més que dramàticament, fins a treure-la de polleguera amb el que tot se sortirà de mare.
Intervenen: Miriam Lleó (Morissette Brewster), Rox Martínez (Abby Brewster), Sílvia Miras (Martha Brewster), Isabel Laso (Janice Brewster), Albert Carrasco (Dr. Einstein), Xavier Rovira (Lenny Harper), Josep Candela (Teddy Brewster), Núria Falcó (Rachel Klein), Esther Bruna (Sue Ellen Brophy), Ruben Garcia(Dr. Harper), Maite Callejón (Mary Gibbs), Francesc Martí (Comisari Rooney), Agustí Gil (Mr. Witherspoo).

Direcció: Isabel Laso

Programa de Suport a la Creació Escènica
Regidoria de Cultura
Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Per a més informació:

No hay comentarios: